NAPAO RADNIKE HEP-A

Bombašu iz Pakraca pronašli još jednu bombu, pušku i streljivo; Prijavljen je za pokušaj teškog ubojstva…

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Protiv 71-godišnjaka iz Pakraca koji je bacio bombu na trojicu zaposlenika HEP-a podnesena je kaznena prijava za pokušaj teškog ubojstva, priopćila je Policijska uprava požeško-slavonska. 

71-godišnjak je prijavljen zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ”Teško ubojstvo u pokušaju”, ”Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom” i  ”Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari”.

Podsjećamo, 71-godišnjem napadaču, jučer su zaposlenici došli isključiti struju, a on je na njih bacio eksplozivnu napravu. Prilikom eksplozije došlo je do oštećenja teretnog automobila u vlasništvu HEP-a te obiteljske kuće, prenose Vijesti.hr

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru pretražene su tri obiteljske kuće na području Pakraca i dva automobila koje koristi 71-godišnjak. Pronađeni su osigurač bombe te još jedna ručna bomba M-75, lovačka puška i 46 komada streljiva.

Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari