NEMA DA FALI

Policija u jednoj večeri u Rijeci uhvatila dva dilera droge, 21-godišnjak ‘pao’ u Ružićevoj, 32-godišnjak u Vukovarskoj

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ Ilustracija

Policijski službenici I. i II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana koje se sumnjiči za zlouporabu droge

Riječ je o 21-godišnjaku i 32-godišnjaku koje je prošli petak, 3. veljače, interventna policija zatekla tijekom nadzora na području Rijeke.

Naime, oko 22 sata u Vukovarskoj ulici je zaustavljeno osobno vozilo marke Fiat, karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak i kod kojega je pronađena različita droga.

Priveden je u I.PP Rijeka na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je kod sebe imao drogu pakiranu u različitim vrećicama i to: 138 grama droge marihuana, 65 grama droge MDMA tzv. “Ecstasy“, 57 grama droge kokain, kao i 8,2 grama droge “Psilocibin”.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 32-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Za isto kazneno djelo policijski službenici II. PP Rijeka su prijavili i 21-godišnjaka te predali pritvorskom nadzorniku. Njega je interventna policija uhitila istu večer, ali sat vremena kasnije, u Ružićevoj ulici u Rijeci kada se nalazio u taxi vozilu i kod sebe je imao 31 tabletu droge MDMA tzv. “Ecstasy“, kao i nekoliko grama droge amfetamin, tzv. speed, kokain i marihuana, pakirane u vrećicama.

U sklopu istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, obavljena je pretraga doma i prostorija kojima se 21-godišnjak koristi na području Rijeke gdje je u pakiranim vrećicama pronađeno 56 grama droge marihuana, nekoliko grama droge hašiš i kokain, zatim deset markica droge LSD, digitalna vaga, novac (2300 eura) te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenog kaznenog djela, 21-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari