BJESOMUČAN BIJEG

KAOS! Kod čvora Vrata Audijem probio rampu, u Škrljevu se zabio u policijski auto. Pobjegao je u šumu

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Vozilo je na čvoru Vrata izišlo s autoceste i probilo rampu naplatnih kućica bez zaustavljanja, a prije počinjenja navedenog prometnog prekršaja vozač se zaustavljao u nekoliko navrata prilikom čega je iz vozila izašlo pet osoba koje je policija ubrzo pronašla

Policijska uprava primorsko-goranska traga za odbjeglim vozačem kojeg su noćas pokušali zaustaviti zbog sumnje u krijumčarenje ljudi.

Naime, kako su izvijestili noćas oko 2:45 policijski službenici su zbog sumnje u krijumčarenje ljudi pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Audi, njemačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo autocestom A6 u smjeru Rijeke.

Vozilo je na čvoru Vrata izišlo s autoceste i probilo rampu naplatnih kućica bez zaustavljanja, a prije počinjenja navedenog prometnog prekršaja vozač se zaustavljao u nekoliko navrata prilikom čega je iz vozila izašlo pet osoba koje je policija ubrzo pronašla.

Nadalje, nepoznati vozač je dolaskom na područje Škrljeva, ne prilagodivši brzinu kretanja vozila prometnoj situaciji i u sustizanju vozila ispred sebe udario u policijsko vozilo nakon čega se bez zaustavljanja uputio u smjeru Sv. Kuzma, zaustavio vozilo te pobjegao u šumu.

Tijekom traganja za odbjeglim vozačem, za vrijeme mraka na nepreglednom terenu, uslijed pada ozlijeđena su dvojica policijskih službenika.

Policija intenzivno traga za odbjeglim vozačem, a u službene prostorije policije privedeno je pet državljana Turske radi kriminalističkog istraživanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari