U SAMO 4 DANA

Policija u Rijeci i okolici u četiri dana pronašla 9 osoba s drogom. Evo što se sve ‘dila’ i konzumira

Foto: Ilustracija/ Ilustracija

Zatečene osobe u neovlaštenom posjedovanju droga su prekršajno sankcionirane temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, izvijestila je policija.

Ovaj tjedan, od ponedjeljka, 11. ožujka do danas, policijski službenici na području Crikvenice, Matulja i Rijeke su zatekli devet osoba u neovlaštenom posjedovanju droga.

Riječ je o osam hrvatskih državljana, od kojih su četiri vozača i jedan putnik u osobnom vozilu, a zatečen je i jedan putnik u talijanskom autobusu. Turski državljanin je zatečen s 2,60 grama droge amfetamin te 2,06 grame marihuane, a osim prekršajno za zlouporabu droge, sankcioniran je i kazneno radi krivotvorenja isprave.

Od hrvatskih prekršitelja, starosti od 18 do 42 godine, ukupno je oduzeto oko 20 grama marihuane, oko 6,5 grama amfetamina tzv. speeda, 3,63 grama kokaina, 1,7 grama hašiša, manja količina konoplje tipa droge te jedan joint.

Sve osobe zatečene u neovlaštenom posjedovanju droga su prekršajno sankcionirane temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari