U VEČERNJIM SATIMA U SUBOTU

Policija u Šapjanama zaustavila državljanina Gruzije u autu s poljskim registracijama. Pokušao je prokrijumčariti 7 stranih državljanina

Idi na originalni članak
Ilustracija: Riportal

Osumnjičenici su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Oglas

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom stranih državljana i to Gruzije i Slovačke koje se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske Unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

U subotu, 7. listopada u večernjim satima u mjestu Šapjane policijski službenici zaustavili su osobno vozilo poljskih registracijskih oznaka kojim je upravljao državljanin Gruzije, a u vozilu su se nalazilo sedam stranih državljana. Zatečeni strani državljani zatražili su međunarodnu zaštitu.

Nadalje, jučer u jutarnjim satima na autocesti A6 kod čvora Vrbovsko zaustavljeno je osobno vozilo slovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao državljanin Slovačke, a u vozilu se nalazilo sedam stranih državljana za koje je utvrđeno da su tražitelji međunarodne zaštite.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenici su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version