Policija uhitila napadača iz Viškova: Kobne večeri maltretirao je četiri djevojke

Djevojku je vrijeđao, a potom fizički napao ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta događaja

Policija je pronašla i privela manijaka iz Viškova, koji je u petak u Viškovu, pokraj Rijeke, napao djevojku. (OVDJE)

Riječ je o 26-godišnjem hrvatskom državljaninu kojega se sumnjiči da je 28. prosinca 2018. u ranim jutarnjim satima remetio javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Viškovu te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri hrvatske državljanke, starosti od 19 do 23 godine.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je jednu od navedenih djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozljedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta događaja.

Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede, a 26-godišnjaka su nakon cjelodnevne potrage sinoć u 19 sati pronašli i priveli na istraživanje policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Istraživanjem je k tome utvrđeno da je u proteklih desetak godina spomenuti osumnjičenik procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog djela naročito drsko i nepristojno ponašanje, 26-godišnjak je prekršajno prijavljen i bit će doveden nadležnom Prekršajnom sudu.
Vijesti.hr
Davor Puklavec/Dusko Jaramaz/PIXSELL

VIDEO DANA: