STRAHOTA NA VIŠKOVU: Nasilnik pretukao djevojku ispred noćnog kluba i ostavio je da leži na cesti

Photo: Ilustracija (vo Cagalj/PIXSELL)

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u noći na petak ispred noćnog kluba na Viškovu u Rijeci pretukao i ozlijedio 19-godišnju djevojku

19-godišnjakinja je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u KBC Rijeka.

“Policija je dojavu o remećenju javnog reda i mira zaprimila oko 4.45. Izašavši na teren na kolniku ispred noćnog kluba zatečena je ozlijeđena djevojka gotovo u besvjesnom stanju. Hitnom službom prevezena je u bolnicu gdje su joj ustanovljene lakše ozljede te je nakon pružene pomoći puštena na kućnu njegu”, potvrdili su iz PU primorsko goranske uz napomenu kako se za muškim počiniteljem intenzivno traga.

Do svađe i tučnjave između djevojke i nasilnika navodno je došlo još oko 3.30. U njihovom razdvajanju sudjelovalo je više osoba među kojima su bili i  djelatnici kluba.

Neki svjedoci premlaćivanja tvrde da je nepoznati muškarac udarao glavom djevojke nekoliko puta snažno o asfalt!

Na Viškovu danas konsternacija: mjestom se brzo proširila vijest o sramotnom incidentu koji je danas glavna tema razgovora među mještanima. Mnogi se u razgovoru žale kako ovakvo ružne scene nažalost nisu rijetkost na području Viškova…

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari