OKO 2 SATA

Policija uhvatila 43-godišnjaka u krađi u centru Rijeke; Pokušao je provaliti u kiosk

Foto: Riportal

Policijski službenici zatekli su 43-godišnjaka u počinjenju provale u kiosk u Zvonimirovoj ulici u središtu Rijeke, stoji u izviješću policije.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Njega su naime, u subotu, 31. prosinca oko 2 sata, zatekli policijski službenici u Zvonimirovoj ulici u središtu Rijeke u počinjenju provale u kiosk. Prilikom zatjecanja na djelu kod počinitelja je pronađeno više komada različitih otuđenih predmeta. Ovim kaznenim djelom oštećeno je trgovačko društvo sa sjedištem u Zagrebu, a materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Osumnjičeni 46-godišnjak je po završetku istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za tešku krađu provaljivanjem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari