PREKRŠAJNO SANKCIONIRAN

Policija zaustavila mladića (24) koji je prema Rijeci ”prevozio” više od 300 grama marihuane

Foto: Pixell

Prilikom pretrage vozila 24-godišnjeg vozača na A6 kod Vrbovskog pronađena je vrećica s 322 grama droge marihuana

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 21 i 24 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Policija je 24-godišnjaka zatekla jučer, 1. veljače, oko 1 sat na autocesti A6 kod Vrbovskog gdje je u smjeru Rijeke upravljao osobnim vozilom marke Alfa Romeo, karlovačkih registracijskih oznaka. Prilikom pretrage vozila pronađena je vrećica s 322 grama droge marihuana. Spomenuti vozač je priveden na kriminalističko istraživanje gdje je i odbio testiranje na droge, a tijekom istraživanja je utvrđeno da je navedenu drogu kupio od 21-godišnjaka na području Karlovačke županije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, oba osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 24-godišnjak je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari