ZAVRŠIO U PRITVORU

OPAKI PLAN! Mladić (25) na Krimeji, Trsatu, Zametu… vrebao kod dječjih vrtića i provaljivao u aute mama i odgajateljica!

Foto: Pixell/Riportal

Otuđenjem predmeta iz vozila oštećeni su hrvatski državljani za sveukupno oko 6.000 kuna

Hrvatski državljanin u dobi od 25 godina po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen za šest teških krađa, počinjenih provaljivanjem u osobna vozila.

Kriminalističkim istraživanjem kojeg su proveli policijski službenici I. i II. policijske postaje Rijeka  utvrđeno je da je od studenoga prošle do kraja siječnja ove godine osumnjičeni 25-godišnjak provalio u osobna vozila parkirana u Rijeci na  području Krimeje, Vojaka, Trsata, Krnjeva, Potoka i Zameta.

Iz navedenih vozila, a od kojih su neka bila kratko zaustavljena u blizini dječjih vrtića, otuđio je ostavljene muške i ženske torbice, novčanike s novcem, osobnim ispravama i bankovnim karticama, sunčane naočale i druge predmete. Otuđenjem navedenih predmeta oštećeni su hrvatski državljani za sveukupno oko 6.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 25-godišnjak je predan u Zatvor u Rijeci, a zbog počinjenja navedenih kaznenih djela kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari