Policijski brod po olujnom jugu prebacio muškarca s ubodnom ranom s otoka na kopno

Foto: Pixsell

Muškarac je u bolnicu primljen s ubodnom ranom u predjelu prsišta

U nedjelju ujutro oko 9:45 iz Hitne medicinske pomoći u Jelsi zatražen je žurni prijevoz 35-godišnjeg pacijenta.

Zbog nevremena na moru Hvar je odsječen od kopna, a medicinski helikopter nije mogao poletjeti zbog olujnih udara vjetra. Odmah po dojavi, prema otoku Hvaru su upućeni policijski službenici Postaje pomorske policije Split, službenim plovilom „Josip Jović“ te su ga oni prevezli u Split.

Stupanj ozljeda još nije poznat

Po dolasku u Split, pacijent je uz pomoć policijskih službenika i medicinskog osoblja prebačen u vozilo hitne pomoći i prevezen u bolnicu.

Stupanj ozljeda 35-godišnjaka još nije poznat. Zadobio je ubodnu ranu u predjelu prsišta, a prema još neslužbenim informacijama, sve se događalo rano u nedelju oko 6:30 ujutro.

”Prema dosad prikupljenim informacijama, do ozljede je navodno došlo jutros u obiteljskoj kući. Policiji je rečeno da je 35-godišnjak nešto rezao i da je pao na nož. Policija do ovog trenutka nije utvrdila elemente kaznenog djela, ali policijska postupanja su u tijeku. Prema prvim informacijama, na mjestu događaja ništa ne upućuje na postojanje kaznenog djela, ali policija će svoj dio posla obaviti do kraja”, kazala je glasnogovornica splitske policije Ana Čepić za Dalmaciju Danas.
Vijesti.hr
Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari