VIDEO NOĆ UŽASA

Pomahnitali muškarac u Splitu zabio se u auto s mladima: ‘Vozi, ubit će nas’

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Policija je nasilnika pronašla. Odveli su ga u bolnicu jer je bio u rastrojenom stanju. Prijavljen je za tri kaznena djela

Splitska policija priopćila je kako je provela kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje da je u subotu, 10. veljače, oko 22 sata na području Splita u alkoholiziranom stanju zaustavio svoje vozilo, izašao iz njega i pokušao oštetiti brisač na drugom vozilu, nakon čega je ušao u svoje vozilo i vožnjom unatrag oštetio isto vozilo te su udaljio. Potom je, kako navodi policija, oko 21.50 sati na području Splita oštetio još jedno vozilo i to tako da je rukama udarao u njega, nakon čega je sjeo u svoj automobil i njime udarao u vozilo u kojem su se nalazile oštećene osobe. Kada su se vozilom pokušali udaljiti, muškarac je krenuo za njima, a pokušavajući ih sustići nekoliko puta je udario u vozilo, nakon čega se na području Lovrinca udaljio u nepoznatom smjeru.

Javili policiji i zatražili pomoć

Dalmatinski portal objavio je snimke na kojima se vidi muškarac koji pokušava ući u automobil u kojem se nalaze djevojka i dvojica mladića, nakon čega oni bježe. On se, kako navodi portal, fiksirao na troje mladih i po svaku cijenu ih je htio izvući iz auta i nešto raspraviti s njima. Odmah su se javili policiji i zatražili pomoć, no nasilnik nije odustajao. Dok su pričali s policijom, nasrnuo je na njihov automobil. Pokušali su pobjeći, ali na kraju se zabio u njih. Čuju se krici, vrištanje: ‘Vozi, samo biži, ubit će nas!’.

Policija je nasilnika pronašla. Odveli su ga u bolnicu jer je bio u rastrojenom stanju. Prijavljen je za tri kaznena djela. Snimku možete pogledati OVDJE.

Dvije osobe iz vozila zatražile su liječničku pomoć i zadobile lakše tjelesne ozljede

Policijsko priopćenje u ovom događaju prenosimo u cijelosti.

“Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem za kojeg je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenih dijela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i dva kaznena djela Oštećenja tuđe stvari. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je u subotu,10. veljače 2024., oko 22 sati na području Splita u alkoholiziranom stanju zaustavio svoje vozilo, izašao iz njega i pokušao oštetiti brisač na drugom vozilu, nakon čega je ušao u svoj automobil i vožnjom unatrag oštetio isto vozilo, te su udaljio.

Također, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je iste večeri oko 21.50 sati na području Splita oštetio još jedno vozilo na način da je rukama udarao u njega, nakon čega je sjeo u svoj automobil i njime udarao u vozilo u kojem su se nalazili oštećene osobe. Kada su se vozilom pokušali udaljiti, muškarac je krenuo za njima, a pokušavajući ih sustići nekoliko puta je udario u vozilo, nakon čega se na području Lovrinca udaljio u nepoznatom smjeru. Dvije osobe iz vozila zatražile su liječničku pomoć i zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Policijski službenici su u subotu navečer pronašli 37-godišnjaka. Nalazio se u vidno rastrojenom stanju i odveden je u bolnicu gdje je zadržan. Nakon otpuštanja iz bolnice 37-godišnjak je doveden u službene prostorije i nad njim je provedeno istraživanje, te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje tri kaznena djela”, stoji u priopćenju, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari