Pomoćnik ministra negira da je pretukao kćer: “Sotona kao da je u njoj od prve menstruacije”

Foto: Facebook, Pixsell

Sara Sučić kaže da dugo nije u dobrim odnosima s bratom i ocem: “Sa 17 mi je zabranio da prijavim silovanje”

Sara Sučić, kći Stjepana Sučića, pomoćnika ministra branitelja Tome Medveda, tvrdi da ju je 14. kolovoza rano ujutro pretukao otac. No priča je završila ekspresnom pravomoćnom presudom samoj Sari.

“Zabio me u zid, ležao na meni dok se nisam upišala, gurao mi je lice u to, vezao me selotejpom”, rekla je za Index Sara Sučić.

Sve je, tvrdi, počelo oko pet ujutro kada je, dok je bila na poslu, dobila poruku od roditelja da joj je nestao pas kojeg su joj čuvali. Otišla je k roditeljskoj kući s posla iz jednog noćnog kluba u kojem radi kao striptizeta.

“Rekli su mi da mi je pas pao sa šestog kata, a sigurna sam da su ga sakrili da bi isprovocirali sukob”, kaže Sara Sučić. S ocem se počela svađati još dok su tražili psa, a sve je eskaliralo nakon povratka u obiteljski dom na zagrebačkom Vidikovcu.

“Dok smo tražili psa, govorio mi je: ‘Sad te imam, sad ću te odvesti na policiju.’ On ne može podnijeti što radim kao striptizeta. Sigurna sam da mu je plan od početka bio da me strpa u zatvor. Mislio je da sam drogirana pa mi je i to htio nakačiti”, ispričala je Sara Sučić.

Kada je svađa prerasla u fizički sukob, u sve se umiješao i njezin brat Sandro, tvrdi kći Medvedova pomoćnika.

“On je ocu dao selotejp da me veže. Toliko me jako stegnuo da imam modrice na ramenima. Ozlijeđena mi je i noga, lice, puna sam modrica”, kaže Sara Sučić.

Otac: “Od prve menge kao da je Sotona ušao u nju”

“Točno je da sam je pokušao vezati selotejpom. Sve ostalo je laž”, rekao je Indexu Stjepan Sučić. On tvrdi da je Sara bila agresivna prema majci i da ju je on samo pokušao obuzdati.

“Zločesta je i vrlo manipulativna, vješto stvara konstrukcije. Cilj joj uništiti me. I financijski, i svakako. Otkako je dobila prvu mengu, kao da je Sotona ušao u nju”, rekao nam je Stjepan Sučić uz nebrojene teške uzdahe. Tvrdi da je i očekivao da će mu se kći pokušati osvetiti.

“Ona ima i savjetnike koji utječu na sve to. Ne znam tko su. Tko će znati kakvo je njezino društvo”, rekao nam je Sučić. Sara Sučić kaže da dugo nije u dobrim odnosima s bratom i ocem.

“Kad sam imala 17 godina, zabranio mi je da prijavim silovanje. Sve zbog njegove karijere i položaja”, tvrdi Sara Sučić.

“Laže”, rekao je Stjepan Sučić kada je upitan o toj njenoj tvrdnji.

U srijedu rano ujutro u domu Sučićevih intervenirala je i policija.

“Preko 20 minuta sam plakala i molila da netko zove policiju. Meni su oduzeli mobitel”, rekla je Sara Sučić. Na koncu je policija i pozvana i privela je – nju.

“Vezali su me lisicama i odveli u 2. policijsku postaju. Bila sam sva upišana, pretučena. Kako sam imala alkohola u krvi, oko 10 sati su me odveli na Oranice, a tek oko 13 liječniku na Sveti Duh. Držali su me sve dok u smjenu nije došao tatin prijatelj”, kaže Sara Sučić. Liječnik joj je, prema medicinskoj dokumentaciji, utvrdio lakše tjelesne ozljede pa su je ponovno vratili u 2. policijsku postaju.

“Tamo mi je tatin prijatelj policajac, znam ga još otkako sam kao maloljetnica radila neke gluposti. Rekao je da će tata izgubiti posao ako se za ovo sazna”, tvrdi Sara Sučić.

“Bože moj, bože moj! Sve izmišlja. Tko će joj plaćati stan ako ja ostanem bez posla?” odgovorio je na te njene tvrdnje Stjepan Sučić.

U kasnim poslijepodnevnim satima 14. kolovoza Sara Sučić je na Općinskom prekršajnom sudu osuđena zbog nasilja u obitelji. Nije joj to prvi put, i prošle godine je prekršajno osuđena. Sada mora platiti kaznu od 5000 kuna, godinu dana joj je zabranjeno približavanje majci, a određena joj je i mjera obaveznog psihosocijalnog tretmana u roku od šest mjeseci.

“Na sudu sam sve priznala jer su me cijeli dan držali tako pretučenu, smrdljivu i upišanu. Samo sam htjela da sve završi. Priznala sam i osuđena sam, a ja sam žrtva”, tvrdi Sara Sučić.

VIDEO DANA: