U CENTRU GRADA

POMOZIMO! Riječaninu iz auta sinoć ukradena oprema vrijedna više od 5000 eura: ‘Molim vas, dijelite dalje’!

Naš sugrađanin Giovanni Tesoro, poznatiji kao Đuka, sinoć je doživio veliku neugodnost i gubitak. Iz njegovog crvenog Yarisa, parkiranog u ulici Školski put (strma ulica koja vodi od Dolca prema Kružnoj ulici), ukradena je vrijedna video oprema u vrijednosti od čak 5.500 eura. Ovaj incident dogodio se nakon koncerta The Casualties u Klubu Palach, gdje je Giovanni bio prisutan. Ukradena oprema uključuje veliku torbu i dva ruksaka s opremom, profesionalne kamere i fotoaparate, objektive, gimbal, baterije, bežične mikrofone i bubice, hrpu memorijskih kartica, svjetla za kameru, Macbook Pro sivi iz 2015. godine, te dodatnu opremu i sirovinu za novi spot benda Krematorium.

Ovaj gubitak ne predstavlja samo materijalnu štetu već i emocionalni udarac za Riječanina koji je u opremi imao snimke i materijale za svoje buduće projekte. Stoga se putem Facebooa obratio svima nama s molbom za pomoć. Pa, ako imate bilo kakvu korisnu informaciju, javite se izravno u inbox Giovannija Tesoroa .

Riječanin nagrađuje sve korisne informacije koje bi mogle dovesti do pronalaska njegove opreme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari