U SPLITU

Turisti uneredili taksi u vožnji, pa napali taksistu koji je htio naplatiti čišćenje: “Psovao mi je majku i napao me šakama”

Foto: Screenshot/ Index

Na parkiralištu Zračne luke Split, jučer u oko 20:50 sati muškarac je na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir, objavila je policija.

“Utvrđeno je da se radi o 41-godišnjaku koji će biti prekršajno sankcioniran zbog sumnje da je počinio prekršaj iz čl.6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda”, objavili su iz policije.

Dalmatinski portal piše da se radi o taksistu. Na snimci koju su objavili, a koju možete pogledati ovdje, vidi se kako turist iz prtljažnika auta vadi kofer, nakon čega taksist nasrće na njega, povlači ga za majicu i vuče po cesti. Turist viče “Get off me! Help me! What’s wrong with you?”. Na kraju je turist pobjegao.

Taksist: Bio je vrlo agresivan. Sumnjam i da je bio alkoholiziran

Taksist je za Dalmatinski Portal iznio svoju stranu price.

“Evo što se dogodilo. Dakle, u pitanju je bio prijevoz iz Splita do zračne luke za par. Zaključio sam po govoru da su iz Velike Britanije. Sve je bilo u redu do dolaska u zračnu luku. Račun je bio 40 eura, i to je plaćeno, no kada sam otvorio vrata vidio sam da su prolili dvije litre soka od naranče po sjedalu. 

Gospođa je sjela na ambalažu i sok je iscurio. Kazao sam im da je to dodatni trošak i da treba platiti kemijsko čišćenje. To dođe oko 80, 100 eura. Ponudio sam da pozovem servis koji se bavi s time te da oni kažu cijenu čišćenja i da to odmah riješimo.

On je poludio. Bio je vrlo agresivan. Sumnjam i da je bio alkoholiziran. Psovao mi je majku i dva puta krenuo šakom na mene. Rekao sam mu da prekine s takvim ponašanjem jer ću se morati braniti. Pokušali su pobjeći s prtljagom, ja sam ga jednostavno htio zadržati do dolaska policije. Vidjeli ste da ja čovjeka ne udaram, nego pokušavam riješiti problem u koji sam upao ne svojom krivnjom. 

Na kraju su otišli, policija im je dozvolila da bez problema odlete. Mene su prijavili za remećenje reda i mira i izdali mi prekršajni nalog od 300 eura. Ništa nisu prihvatili ovo što sam im govorio oko toga što je dovelo do ove situacije. I sad na kraju, na naplaćenu vožnju od 40 eura, morao sam platiti 10 eura parkinga, moram očistiti auto, što će koštati još jedno 80, 100 eura, a sada je tu i kazna za prekršaj. Ovo je bila vjerojatno najskuplja vožnja koju sam imao”, kazao je taksist, prenosi Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari