Posljednje poruke nogometaša Sale: ‘Izgleda da će se avion raspasti…Sad me već strah’

Potraga za zrakoplovom u kojem se nalazio nogometaš Cardiffa i dalje traje

Nogometaš Cardiffa Emiliano Sala poslao je glasovnu poruku svojim prijateljima putem Whatsappa prije nego je njegov zrakoplov u kojem su se nalazili samo on i pilot nestao u ponedjeljak predvečer.

“U avionu sam koji izgleda kao da će se raspast i idem u Cardiff. Ovdje je ludnica, sutra već startamo, popodne krećem s treninzima u svojoj novoj momčadi”, rekao je navodno novi argentinski nogometaš Cardiffa, koji je letio prema Walesu kada mu se u izgubio svaki trag. Njegov je privatni avion, u kojem se nalazio još samo pilot, nestao u Engleskom kanalu.

Kasnije se oglasio još jednom.

“Kako ste momci? Sve u redu? Ako vam ne pošaljem nove poruke kroz sat i pol ne znam hoće li trebati poslati nekoga da me traži. Sada me već strah…”, rekao je 28-godišnji napadač za kojim je nastavljena potraga.

U utorak navečer, do zalaska sunca, nekoliko zrakoplova i brodova pretražilo je gotovo 3000 četvornih kilometara oceana, ali potraga nije urodila plodom.

Smrt argentinskog nogometaša i pilota još nije službeno potvrđena, ali njihove šanse za preživljavanje, ako im se avion srušio u more, su minimalne, procjenjuju istražitelji. U trenutku nestanka aviona valovi su bili visoki oko dva metra, a more ledeno.
Vijesti.hr
Foto: Instagram

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari