Dvojica mrtvih u Istri: Preminuo ronilac, a na brodu pronađen mrtav ribar

Foto: Ilustracija (Pixsell)

53-godišnjak je primijetio da muškarac pluta na površini mora te da ima problema s disanjem, zbog čega ga je izvukao na obalu

Policijska uprava istarska je izvijestila kako je u utorak oko 15.15 sati, na području Pješčane Uvale, tijekom ronjenja preminuo je 51-godišnji muškarac.

Dosad provedenim izvidima utvrđeno je kako je muškarac, zajedno s 53-godišnjakom, u uvali između Pješčane Uvale i Fratarskog otoka, ronio s ronilačkom opremom i bocama.

U jednom trenutku, 53-godišnjak je primijetio da muškarac pluta na površini mora te da ima problema s disanjem, zbog čega ga je izvukao na obalu. Do dolaska hitne medicinske pomoći, pružao mu je prvu pomoć, zajedno s građaninom koji je naišao.

Djelatnici hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati 51-godišnjeg muškarca, no nažalost nisu uspjeli. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.

Isti dan oko 19 sati na ribarskom brodu u Plomin Luci, pronađeno je mrtvo tijelo 60-godišnjeg muškarca.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.
S. Petrović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari