I TO BEZ VOZAČKE...

‘Poslužio’ se tuđim teretnim vozilom; Osim toga, vozio ga pijan

Foto: Čabar, Pixsell

Osim kaznene prijave, protiv njega je podnijet i optužni prijedlog radi  počinjenja prometnih prekršaja

Hrvatski državljanin u dobi od 47 godina nadležnom državnom odvjetništvu prijavljen je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, stoji u priopćenju policije.

Kriminalističko istraživanje proveli su policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar, koji ga sumnjiče da je neovlašteno uzeo i koristio teretno vozilo u vlasništvu pravne osobe.

VIDEO DANA:

Osumnjičenoga i vozilo  su prije nekoliko dana prilikom obilaska terena na čabarskom području zatekli  policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje. Osim da se neovlašteno koristio tuđim vozilom, utvrđeno je da njime upravljao pod utjecajem alkohola od 2,07 g/kg i da sa sobom nije imao vozačku dozvolu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osim kaznene prijave, protiv njega je podnijet i optužni prijedlog radi  počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari