NEMA ČEGA NEMA

Policija u Rijeci uhvatila dilera (44), kod njega pronašli 780 grama heroina, kokain, digitalne vage…

Photo: Marko Dimic/PIXSELL/ Ilustracija

Obavljene su pretrage doma i drugih prostorija te osobnog vozila osumnjičenog

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Osumnjičeni je uhićen jučer, 26. srpnja  na području Rijeke i priveden na kriminalističko istraživanje, u sklopu kojeg su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljene pretrage doma i drugih prostorija te osobnog vozila osumnjičenog.

Pretragama, obavljenim na području Rijeke, pronađeno je i oduzeto nekoliko vrećica s više od 780 grama heroina, oko pet  grama kokaina, dvije digitalne vage, novac u iznosu više tisuća kuna, od čega dio u stranoj valuti, tablete s popisa droga i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovom vrstom kaznenih djela.

VIDEO DANA:

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 44-godišnjak  prodavao drogu drugim osobama te da je pronađenu drogu također posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Nadležnom državnom odvjetništvu osumnjičeni 44-godišnjak je prijavljen zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela  neovlaštena proizvodnja i promet drogama te će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari