ZARADA SA STRANE

Poštar u Senju iz pošiljki krao ecstasy, LSD i marihuanu pa ih zatim preprodavao

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Poštar je uhićen i čeka ga dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu

Bilo je primjera u kojima se poštare sumnjičilo da prilikom dostave nešto otuđe ili uzmu novac. No, slučaj na koji je otkrila policija u Senju posebno se izdvaja. Naime, poštara (57) se sumnjiči da je iz pošiljki ukrao drogu koju je zatim preprodao.

Uz njega, osumnjičena je i 19-godišnjakinja koja je ukradenu drogu od njega kupovala pa dalje prodavala, piše Večernji list.  Sumnja se da je 57-godišnjak, pregledavajući pakete u poslovnici u Senju, u tri navrata te pošiljke otvorio.

Sve su pošiljke bile adresirane na istu osobu. Kada je pakete otvorio u njima je našao drogu. U paketima je bila šest tableta ecstasyja, četiri doze droge LSD i šest komada sjemenki indijske konoplje. Navedenu drogu je u tri navrata prodao 19-godišnjakinji, koja ju je dalje prodavala.

Poštar je uhićen i čeka ga dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu, dok je 19-godišnjakinja kazneno prijavljena. Ne zna se istražuje li policija i osobu koja je drogu slala poštom, prenosi RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari