U PAZINU

ŽENA ‘IZ PAKLA’! Istrijanka zlostavljala svog supruga, uzimala mu plaću, zaključavala ga u sobu…

Photo: Davor Javorovic/VL/Pixsell

Bila je nasilna prema njemu te ga je vrijeđala i omalovažavala

U srijedu, 22. lipnja 2022. godine, Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu ispitalo je 64-godišnjakinju zbog sumnje da je od 2017. do lipnja ove godine zlostavljala supruga. Naime, sumnja se da je svakodnevno bila fizički nasilna prema njemu te ga je vrijeđala i omalovažavala, kao i da mu je onemogućavala socijalne kontakte i kontakte s članovima obitelji, javlja Regional Express.

Osumnjičena je inzistirala na odlascima s njim na posao kako bi ga kontrolirala. On joj je morao davati svoju plaću od koje bi ona potom dala manji iznos. Po povratku s posla mu je oduzimala ključeve vozila, vozačku dozvolu i telefon te ga zaključavala u sobu i držala ga zatvorenog.

Takvim je postupcima kod oštećenika izazivala osjećaj poniženja, straha i stanje dugotrajne patnje.

Županijski sud u Puli-Pola je 23. lipnja 2022. prihvatio prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Pazinu i osumnjičenici odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na sudionike kaznenog postupka i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari