TJEDAN U PROMETU

Potpuno pijan (32) u autu pulskih oznaka na području Grbci udario u parkirani auto i pobjegao! Ipak, ima pravde…

Foto: Riportal/ Ilustracija

Proteklog tjedna dogodilo se 66 prometnih nesreća, od kojih je šest bilo težih, a 60 ih je bilo lakših, izvijestila je policija.

Na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske proteklog tjedna dogodilo se 66 prometnih nesreća, od kojih je šest bilo težih, a 60 ih je bilo lakših. U ovim prometnim nesrećama sedam je osoba teže, a 21 osoba je lakše ozlijeđena. Materijalna šteta procjenjuje se na 96.900 eura.

Iz policije su izdvojili nesreću koja se dogodila na području Grbci 24. ožujka

“Najveća koncentracija alkohola od 2,29 g/kg izmjerena je 24. ožujka na području naselja Grbci u Rijeci. 32-godišnji vozač prouzročio je prometnu nesreću udarivši osobnim vozilom marke Toyota, pulskih registracijskih oznaka, u parkirano vozilo. Potom je napustio mjesto događaja, a da prethodno nije vlasniku oštećenog vozila ostavio svoje podatke. Međutim, ubrzo je pronađen i sankcioniran zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Inače, proteklog tjedna u prometnim nesrećama sudjelovala su četiri pješaka, dva strana državljanina te sedam alkoholiziranih vozača.

Ukupno je alkotestirano 230 vozača, od kojih je kod njih 21 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a dva su odbila provjeru alkoholiziranosti. Najviše alkoholiziranih vozača, njih 15 je bilo u dobi iznad 35. godine života, a osam ih je bilo u dobi između 25. i 35. godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari