UBIO ŽENU PA SEBE?

POTRESNA TRAGEDIJA NA LOŠINJU: ‘Jučer sam vidio roditelje, sve je bilo u redu. Danas sam na ulici zatekao mrtvog oca’

Pixsell

Susjedi talijanskog bračnog para koji je pronađen mrtav na Lošinju govore kako su živjeli mirno i samozatajno, no da si je suprug prije dvije godine pokušao prerezati žile

Mještane Lošinja potresla je tragedija koja se u ponedjeljak ujutro dogodila u Ulici Josipa Kašmana 4. Oko 6:10 policija je dobila dojavu o smrtnom slučaju, a kada su stigli na poprište, pronašli su beživotna tijela dviju starijih osoba.

Goran Kovacic/PIXSELL

Navodno se radi o mirnom i samozatajnom paru iz Italije koji je u braku proveo 50 godina te se prije nekoliko godina doselio na Lošinj. Oboje su radili u jednoj talijanskoj prehrambenoj tvrtci; on kao radnik, a ona kao tajnica.

Goran Kovacic/PIXSELL

“Prije dvadesetak godina dolazili smo u Lošinj na ljetovanje i jako nam se svidjelo. Prije sedam godina roditelji su dobili povoljnu priliku za kupnju stana pa smo se napokon tu i doselili. Roditelje sam zadnji put vidio jučer popodne i sve je bilo u redu. Ništa nije upućivalo na nikakav problem. Ni sam ne znam što se točno dogodilo. Znam da sam jutros rano dobio poziv i kad sam došao pred stan, na ulici sam zatekao mrtvog oca kako leži”, rekao je za 24sata njihov sin, 48-godišnji Vasil Perret.

Goran Kovacic/PIXSELL

Iako policijska istraga još nije gotova, navodno je 82-godišnji Edoardo Perret hladnim oružjem ubio 72-godišnju Josepinu Vanzati Italba, a potom se bacio s drugog kata na cestu. Djelatnici hitne pomoći pokušali su oživjeti Edoarda, ali je već bilo prekasno. Susjedi govore da si je on prije dvije godine pokušao prerezati žile, zbog čega je završio na psihijatriji i na terapiji lijekovima.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Istina je da je tata neko vrijeme bio u bolnici, no nakon toga nisam primijetio da je pokazivao ikakve značajne probleme i nikad nije bio nasilan prema nikome. I sam sam u šoku te čekam da mi policija javi što se točno dogodilo”, poručio je njihov sin.

Danas.hr/Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari