U BANJALUČKOM NASELJU

Potukla se dva djeteta pa se u sukob uključili i roditelji. Batine dobila mama i maloljetno dijete

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

U policiji su pojasnili kako poduzimaju sve neophodne mjere nakon prijave oštećene, prenose RTL Vijesti.

Prava drama odvijala se u ponedjeljak u banjalučkom naselju Lazarevo, gdje je prvo pretučeno dijete, a zatim i njegova majka. Prvo je došlo do svađe i tučnjave između dvoje djece i tom prilikom jedno dijete je zadobilo teške tjelesne ozlijede, javlja Srpskainfo.

”Nakon toga došlo je do sukoba između majke pretučenog djeteta i oca drugog djeteta i tom prilikom i majka je zadobila tjelesne ozlijede”, otkrio je izvor portala Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka izjavili su da poduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju dokumentiranih kaznenih djela ”Tjelesna ozljeda” i ”Teška tjelesna ozljeda”.

”Naime, nadležnoj policijskoj postaji, jučer je oštećena prijavila da je dan ranije u večernjim satima, u Banjaluci u naselju Lazarevo, na ulici fizički napadnuta od strane S.E. iz Banjaluke, uslijed čega je zadobila tjelesne ozlijede, kao i da je njeno maloljetno dijete fizički napadnuto od strane maloljetnog djeteta navedene osobe, uslijed čega je zadobilo tjelesne ozlijede’’, pojasnili su u PU Banjaluka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari