POZNATI DETALJI JUČERAŠNJE NESREĆE U TUNELU

FOTO: Roni Brmalj-NL

Kako to obično biva, do nesreće dođe kada se nekoliko “kockica” krivo poslože. Tako je bilo i jučer. Prvi “šleper” pokvario se baš u tunelu i na njega je naletio drugi…
Jučer oko 12.20 sati na području Matulja u tunelu Jušići , na cesti A7 Rijeka-Rupa, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva teretna vozila splitskih registarskih oznaka. Nesreća se dogodila kada je u teretno vozilo marke „Volvo“ koje je zbog kvara bilo zaustavljeno u tunelu, udarilo drugo teretno vozilo marke „Man“ s prikolicom i to u stražnji dio vozila. U nesreći su ozlijeđeni vozači i jednog i drugog teretnog vozila, hrvatski državljani, starosti 59 i 64 godine. Liječnička im je pomoć pružena u KBC Rijeka. 59-godišnji vozač kamiona marke „Volvo“ je tom prilikom zadobio teže ozljede, dok je drugi vozač lakše ozlijeđen.
Za vrijeme očevida nesreće na dionici ceste A7 od Diračja prema Rupi promet je bio u prekidu te se preusmjeravao na cestu D8, odnosno, čvor Matulji, što je proizvelo kolonu vozila koja se protezala sve do Zameta, a povremeno i dalje.

Pogledajte i ostale vijesti iz rubrike CRNA KRONIKA.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari