Riječanka uhićena u BiH na temelju tjeralice Interpola poginula prije izručenja!

Foto: ilustracija

Pripadnici policije uhitili su jučer na području Prnjavora, u Republici Srpskoj, Kristinu Ledinko iz Rijeke, na temelju međunarodne tjeralice koju je za njom raspisao hrvatski Interpol zbog zloporaba droga, naveli su u srijedu mediji u BiH, dok je policija objavila samo inicijale i godinu rođenja uhićene osobe.

No cijela je priča nažalost dobila nevjerojatan obrat, javlja Nezavisne.com.

Riječanka je  poginula je u prometnoj nesreći dok su je vozili prema Sarajevu, gdje je trebala biti izručena! Prometna nesreća dogodila se u 11.40 sati, a ozlijeđena su i dva inspektora iz Prnjavora.

Iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona potvrđeno je da se nesreća dogodila na području općtine Doboj Jug.

Ranije danas, po izvještaju policije iz Banje Luke, na području Prnjavora jučer je uhićena državljanka Hrvatske čiji su inicijali K.L. (38). Ona je lišena slobode na temelju međunarodne tjeralice Interpola Hrvatske zbog počinjenog “kaznenog djela nedopuštene proizvodnje i prometa droga”, prenosi Hina.

Nju su uhitili pripadnici Policijske postaje Prnjavor, priopćio je ranije Centar javne sigurnosti Banje Luke, a uhićena je trebala biti predana u nadležnost Suda BiH na dalje postupanje, koji je trebao odlučiti o njezinu izručenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari