POČIVAO U MIRU

Preminuo motociklist (36) koji je stradao u tunelu Škurinje. Policija otkrila što se točno dogodilo

Ilustracija: Riportal

Izlaskom iz tunela ”Škurinje II” motociklist nije držao potreban razmak između vozila te je prednjim kotačem udario u vozilo marke BMW, izvijestila je policija.

Noćas je u KBC Rijeka preminuo 36-godišnji motociklist koji je u prometnoj nesreći što se dogodila u petak, 28. travnja u večernjim satima, zadobio teške tjelesne ozljede.

Riječ je o prometnoj nesreći na riječkoj zaobilaznici (autocesta A7) oko 22,15 sati.

“Do nesreće je došlo kada 36-godišnjak upravljajući motociklom marke Honda, riječkih registarskih oznaka, u smjeru Opatije, izlaskom iz tunela ”Škurinje II” nije držao potreban razmak između vozila te je prednjim kotačem udario u osobno vozilo marke BMW kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Od jačine udarca pao je s motociklom na kolnik te je prevezen u KBC Rijeka gdje je od posljedica zadobivenih teških ozljeda, unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, preminuo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari