POZIV GRAĐANIMA IZ POLICIJE

Prepoznajte li muškarce s fotografija? Mogli bi imati veze s krađem novca

Foto: PU istarska

‘Osobe s fotografija mogle bi imati informacije o krađi novca te pozivamo sve koji ih prepoznaju da se jave u umašku policijsku postaju, putem telefona ili elektroničke pošte’ pozivaju iz PU istarska

Policijski službenici tragaju za počiniteljem ili počiniteljima koji su 1. rujna ujutro, na parkiralištu trgovačkog centra u Novigradskoj ulici u Umagu, na zasad neutvrđen način ušli u automobil, zagrebačke registracijske oznake, iz kojeg su otuđili novac. Time su oštećeni 27-godišnjak i pravna osoba iz okolice Umaga za više tisuća eura.

Sumnja se da bi osobe s fotografija mogle imati saznanja o navedenom događaju te stoga policija poziva građane koji prepoznaju osobe ili imaju druge korisne informacije o osobama ili navedenom događaju da se jave u Policijsku postaju Umag-Umago s ispostavom Buje-Buie, na brojeve telefona 192 ili 052 533 439 ili putem adrese elektroničke pošte istarska@policija.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari