TUKLA JE I VRIJEĐALA MUŽA

Video | Priča o ‘Istrijanki iz pakla’: Suprug je godinama proživaljavao užase, susjedi su u nevjerici…

Istrijanka iz pakla završila je u pritvoru. Supruga je držala u zatočeništvu punih pet godina, a da to nitko nije primijetio

Tukla je, vrijeđala i omalovažavala muža. Išla s njim na posao i uzimala mu plaću. Zaključavala ga u sobu, sprječavala kontakte. Tako se ponašala supruga iz pakla koja je pet godina držala supruga u zatočeništvu, , izvještava Petra Fabijan Kapov za RTL.hr.

“Inzistirala je na odlascima s njim na posao kako bi ga kontrolirala i nalagala mu da joj predaje plaću od koje bi mu ona potom dala manji novčani iznos, a po povratku s posla mu je oduzimala ključeve vozila, vozačku dozvolu i telefon te ga zaključavala u sobu i držala ga zatvorenog”, navode iz Općinskog državnog odvjetništva u Pazinu.

Zgrada u kojoj žive supružnici nalazi se na poznatom pazinskom šetalištu. Iza vrata svakodnevno se događalo fizičko nasilje, omalovažavanje i vrijeđanje. Malo tko od građana Pazina može povjerovati da se ovakvo što događalo u njihovom susjedstvu punih pet godina.

64-godišnjakinju se tereti za protupravno oduzimanje slobode i nasilje u obitelji.

“Vjerojatno netko je znao samo znate kako je danas, bolje šutjeti nego imati s nekim nekih problema, znate kako je”, kazao je Ivan iz Pazina.

“Sve se dešava na sve možemo biti spremni, nama ljudi budu mrtvi po nekoliko dana, a da nitko ne zna. Mi smo svi otuđeni jedni od drugoga”, kazao je Romano iz Pazina.

Supruzi nesretnog muškarca određen je istražni zatvor. Županijski sud u Puli tako je procijenio zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Dokaže li joj se krivnja u zatvoru može provesti više od desetljeća, izvještava Petra Fabijan Kapov za RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari