PRIJAVLJENI ZA TEŠKE KRAĐE: Mladići provalili u skladište zbog suhog mesa

Službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 22 i 25 godina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su tijekom noći 3. ožujka provalili u skladište na Grobničkoj cesti u Rijeci iz kojeg su otuđili veću količinu suhomesnatih proizvoda. Počinjena materijalna šteta cijeni se na 20 tisuća kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen trgovačkom obrtu iz Čavli u čijem je vlasništvu provaljeno skladište.

Uz to, istraživanjem je otkriveno da je 25-godišnjak sredinom veljače počinio i tešku krađu u ugostiteljskom objektu u Svilnom kod Rijeke iz kojeg je otuđio novac.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem obojica počinitelja kazneno se prijavljuju mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari