PRIJEVARE I KRAĐE Na području Čavli prevarili djelatnicu mjenjačnice, u Kraljevici djevojci ukrali torbicu s novcem, mobitelom, dokumentima…

Za sada nepoznati počinitelj je prilikom mijenjanja stranog novca doveo u zabludu djelatnicu mjenjačnice

Tijekom 31. ožujka nepoznati počinitelj je oštetio tvrtku sa sjedištem u Viškovu za više tisuća kuna.

Naime, za sada nepoznati počinitelj je prilikom mijenjanja stranog novca doveo u zabludu djelatnicu mjenjačnice na području Čavli te je naveo da mu isplati više tisuća kuna.

I. policijska postaja Rijeka zaprimila je prijavu o počinjenju kaznenog djela teške krađe u trgovini u Rijeci.

Prema dosad utvrđenom, nepoznati počinitelj provalio je tijekom 31. ožujka/1. travnja u trgovinu prehrambenih proizvoda u ulici Vatroslava Lisinskog u Rijeci iz koje je otuđio više različitih prehrambenih proizvoda.

Ovim kaznenim djelom oštećena je tvrtka sa sjedištem u Krapinsko-zagorskoj županiji, a materijalna šteta cijeni se na oko 10 000 kuna.

Policija također traga za nepoznatim počiniteljem koji je tijekom proteklog vikenda iz ugostiteljskog objekta na području Kraljevice otuđio torbicu s novcem, dokumentima te mobitelom i ostalim predmetima u vlasništvu 22-godišnje hrvatske državljanke.

Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 10 tisuća kuna.

U cilju smanjenja krađa torbi ili novčanika, pozivamo građane na oprez i čuvanje svojih osobnih stvari kad se nalaze na mjestima gdje je veći broj ljudi. Posebno treba paziti u sredstvima javnog prijevoza, na tržnicama, u trgovačkim centrima ili ugostiteljskim objektima, na trgovima ili drugim mjestima javnog okupljanja.

Ukoliko ste ipak postali žrtvom ovakvog kaznenog djela odmah pozovite policiju na telefon 192! Pretražite najbližu okolicu, ako pronađete svoj novčanik ili drugi predmet spremite ga u vrećicu te predajte policiji. Postoji mogućnost da budu otkriveni korisni tragovi koji će dovesti do počinitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari