PRILIKA RAĐA LOPOVA: Turisti snimljeni kako kradu punjač za električna vozila!

Nadzorne kamere u Primoštenu snimile su dvojac koji s rive krade punjač za električno vozilo usred bijela dana te ga spremaju u automobil slovenskih registracija

Mirno i bez žurbe muškarac uzima punjač za eletrično vozilo, sprema ga u automobil i s partnerom odlazi s mjesta zločina. Sve je to snimila gradska kamera u Primoštenu. Lopovi su se izgubili u autu slovenskih registracijskih oznaka.

“Iznenadilo nas je što se to dogodilo usred bijela dana, ne po noći, ali eto sreća je da su zabilježile sve kamere koje su postavljenje po cijelom mjestu”, rekla je Davorka Skorin, stručna suradnika TZ Primošten.

Turiste po Primoštenu razvoze dva takozvana papamobila koja se pune na ukradenom punjaču. Šteta se procjenjuje na oko 600 eura.

Električni automobili prevoze putnike još uvijek po Primoštenu, jer ukradeni punjač srećom nije bio jedini.

Iako krađe nisu iznenađenje – čudno je što je ukraden baš punjač za električno vozilo.

Nema još uvijek ni policija jer, iako postoji snimka, krađu još nitko nije službeno prijavio. Pa su lopovi za sada sigurni…
Dragana Eterović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari