BEZOBZIRNI LOPOVI: Nakon provale u garažu „plave“ zgrade ukradeno – sjedalo iz automobila!

Policija se ovih dana suočava s nizom provala u osobna vozila i kampere turista, no na meti lopova su i dalje građani kojima u aute provaljuju i u – garažama

Upravo to dogodilo se našem sugrađanu koji nam je poslao fotografije štete počinjene na njegovu automobilu kako bi se dugoprstić domogao – sjedala iz njegova vozila!

I to se sve dogodilo u – garaži stambene zgrade u Ulici Hahlić, dakle na mjestu za koje bi korisnik garaže očekivao da će biti koliko-toliko sigurno od kradljivaca.

krađa2

Kako javlja naš čitatelj, lopov je „pajserom“ obio vrata garaže a potom razbio staklo na vozilu, a čitatelj se javio našoj redakciji da upozori Riječane i na mogućnost ovako bezobzirnih krađa.

krađa1

Istovremeno, u protekla dva dana policija je zaprimila četiri prijave o počinjenju provala u osobna vozila i kamp kućicu na području Krka, Malog Lošinja i Mošćeničke Drage čime su oštećeni državljani Italije, Mađarske, Nizozemske i Švedske.

Za sada nepoznati počinitelji otuđili su iz vozila marke Fiat Bravo, Fiat Panda, Ford Focus te kamp kućice torbe s osobnim dokumentima, bankovnim karticama, novcem, prijenosnim računalom te ostale vrijedne predmete. Počinjena ukupna materijalna šteta u tim krađama cijeni se na najmanje 18 000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari