PRIJAVLJEN JE

Pripreme za zimu?! Muškarac (33) krao drva na području Delnica, Rijeke, Čabra…

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Sumnjiči se da je između 4. i 7. listopada ove godine iz šume na području Crnog Luga kod Delnica otuđio oko 19 kubika drva bukve i tako državnu tvrtku oštetio za oko osam tisuća kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je također utvrđeno kako je istovjetna kaznena djela počinio i na području Čabra te Jelenja kod Rijeke.

Naime, na području nacionalnog parka u blizini Gerova,  27. rujna je otuđio četiri stabla bukve, dok je na Jelenju pak od početka godine pa do mjeseca listopada porušio i otuđio 41 stablo bukve te pet stabala gorskog javora. Time je državno poduzeće ukupno oštetio za više od 20.000 kuna.

VIDEO DANA:

Završetkom istraživanja, 33-godišnji osumnjičenik je za navedena tri kaznena djela krađe kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari