UZIMAO KAKO MU SE PROHTJELO

Pritvoren serijski provalnik (27): Na Krku krao iz trgovina, ukrao i dva motocikla i dva mopeda

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zbog tri kaznena djela teške krađe i četiri neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, 27-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je u kolovozu i rujnu ove godine na području otoka Krka provalio u dvije trgovine iz kojih je otuđio različite prehrambene artikle i novac, a uz to je provalio i u skladište tvrtke iz kojega je otuđio bakreni kabel i druge predmete. Time je dvije trgovačke i jednu građevinsku tvrtku sveukupno oštetio za oko 1480 eura.

Tijekom istraživanja je utvrđeno da je u istom razdoblju počinio i četiri kaznena djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Naime, koristio je dva motocikla i dva mopeda u vlasništvu hrvatskih državljana bez njihove dozvole te ih potom ostavio na udaljenom mjestu.

Nakon završetka istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje tri kaznena djela teške krađe i četiri neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, 27-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari