KOD KARLOVCA

Uhićen obiteljski nasilnik (39): Godinama silovao suprugu i zlostavljao maloljetnu djecu

Foto: Ilustracija

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu predložilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke

Uhićen je obiteljski zlostavljač (39) s područja Karlovačke županije, a DORH je za njega predložio istražni zatvor. Osumnjičen je za višegodišnje zlostavljanje i silovanje svoje supruge (36) te nasilja nad svoje četvero maloljetne djece.

“Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 39-godišnjak u jednom mjestu na području Karlovačke županije od 2015. do prosinca 2022. godine počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode i kazneno djelo nasilja u obitelji na štetu 36-godišnje hrvatske državljanke. Osnovano se sumnja i da je od 30. svibnja 2015. do 3. listopada 2023. počinio kaznena djela povrede djetetovih prava i kaznena djela tjelesne ozljede na štetu četvero maloljetne djece”, priopćili su iz DORH-a.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu predložilo je sucu istrage određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari