KAZNENO PRIJAVLJEN

Priveden mladi nasilnik (18); U Rijeci ukrao torbu ženi, potukao se s Austrijancem i ukrao mu ruksak, pokrao taksista…

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Zbog osnovane sumnje u počinjenje više kaznenih djela, osumnjičeni 18-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe i razbojničke krađe.

Za uhićenikom je bila raspisana potraga temeljem koje je prekjučer uhićen na području zagrebačke županije.

“Sumnjiči se da je u srpnju prošle godine s još jednom osobom, sa stolice jednog ugostiteljskog objekta u središtu Rijeke otuđio torbu sa mobitelom, osobnim dokumentima i ostalim predmetima u vlasništvu 43-godišnje hrvatske državljanke.

VIDEO DANA:

Isto tako, sumnjiči se da je u studenom prošle godine fizički napao 29-godišnjeg austrijskog državljanina ispred jednog ugostiteljskog objekta u Rijeci pritom mu istrgnuvši ruksak s leđa  u kojem se nalazio novčanik s novcem i osobnim dokumentima, prijenosno računalo i ostali predmeti.

Također u listopadu, prilikom korištenja vožnje taxi vozilom od Rijeke do Viškova fizički je napao 56-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača taxi vozila te je otuđio novčanik s novcem iz vozila  kao i ostale predmete.

Počinjenim kaznenim djelima oštećeno je dvoje hrvatskih i jedan austrijski državljanin za više od 25 000 kuna.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičeni 18-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari