KAŽNJEN JE ISTOGA DANA

Po kratkom postupku: Riječanin (38) se vozikao Krimejom potpuno pijan, policija ga privela. Drastično je kažnjen!

Foto: Ilustracija (screenshot video)

Sankcioniran je vozač zaustavljen u prometu s 2,45 promila alkohola

U prekršajnom postupku protiv 38-godišnjeg vozača određena mu je novčana kazna od 12.000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka jučer su, u noći 3. ožujka, zaustavili na području Krimeje u Rijeci 38-godišnjeg hrvatskog državljanina dok je pri utjecaju alkohola upravljao osobnim vozilom.

“Riječ je o vozaču koji je u ulici Tome Strižića vozilom marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, upravljao s utvrđenom mu koncentracijom alkohola od 2,45 g/kg u organizmu. Kako ne bi nastavio činjenje prekršaja, odmah je izdvojen iz prometa i priveden u prostorije policije.

Tijekom jučerašnjeg dana, 38-godišnjak je uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden u Prekršajni Odjel nadležnog Općinskog suda.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

U prekršajnom postupku protiv počinitelja je donesena presuda kojom mu je sudac odredio novčanu kaznu od 12.000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari