Privedena trojica muškaraca koji su u Splitu napali vaterpoliste Crvene zvezde

Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres

Splitska policija jutros je privela trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom na vaterpoliste Crvene zvezde u subotu u Splitu dok se za dvojicom napadača još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres “zvezdaša” zbog kojeg je sukob navodno i počeo.

Naime, prema riječima svjedoka, do napada je došlo jer su mladići iz Srbije, koji su sjeli u kafić na splitskoj rivi, na sebi imali obilježja kluba. Jedna od napadnutih vaterpolista spasio se skokom u more, a u napadu je zadobio i lakše ozljede.

Prema navodima policije, napadnuta su tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, a odmah po zaprimanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje.

Vaterpolisti Crvene zvezde su u subotu navečer trebali igrati utakmicu regionalne lige protiv splitskog Mornara, ali su je nakon incidenta otkazali.
Vijesti.hr
Foto: Pixell/Screenshot

POVEZANI VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari