STRAŠNO

Procurile prve riječi maloljetnog ubojice: ‘Inspektor mu je stavljao lisice na ruke i pitao ga zašto je pobio djecu’

Photo: A.M./ATA Images/PIXSELL

Ubijen je zaštitar škole i još osmero učenika, a više ih je ozlijeđeno

Devet osoba ubijeno je u beogradskoj Osnovnoj školi ‘Vladislava Ribnikara’ kada je na njih u srijedu oko 8.40 sati pucao 14-godišnji učenik škole, koji je uhićen, potvrdio je MUP Srbije.

Ubijen je zaštitar škole i još sedmero učenika, a više ih je ozlijeđeno.

Policija nema potvrdu da je umrla i ranjena profesorica povijesti, o čemu su ranije javili mediji.

Vlada Srbije zakazala je za danas popodne izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će govoriti ministri obrazovanja i zdravstva i predstavnik policije.

U međuvremenu, tamošnji tabloid Informer objavio je što je napadač navodno prvo izgovorio nakon krvavog masakra.

“On je razoružan i dok mu je inspektor stavljao lisice na ruke pitao ga je zašto je pobio djecu. Na to mu je rekao: Ja sam psihopat”, piše Informer pozivajući se na neimenovani izvor iz istrage, dodajući kako je nakon krvavog pohoda mirno išetao iz škole, ali ga je ubrzo locirala patrola policije i uhitila.

Napadač je, prema izjavama svjedoka, bio jedan od najtalentiranijih učenika osnovne škole u kojoj je počinio zločin.

Navodno je išao na natjecanja iz matematike i biologije i osvajao je brojne nagrade i pohvale. Njegovi školski prijatelji za njega su rekli da je uvijek bio miran i povučen i da nikada nije pravio probleme, nego se isticao primjernim ponašanjem, javlja Informer.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari