SLUČAJ U BIH

Procurili novi detalji: Mladić policiji prijavio video na kojem ga ismijavaju

Foto: Twitter

Djelatnik s pumpe priveden je, a onda i otpušten s posla. Mladić se zbog ismijavanja ubio

Prije nego se ubio u petak 22-godišnji mladić prijavio je policiji u Laktašima spornu snimku koja je dan ranije objavljena na TikToku. Preminuli je 28. listopada otišao u policijsku stanicu Laktaši i policajce upozorio na spornu snimku, nakon čega je istog dana počinio samoubojstvo, piše Mondo

Iz Okružnog javnog tužiteljstva u Banjaluci su kazali kako su u vezi s navedenim događajem odmah poduzete sve potrebne radnje i mjere od strane dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka i policijskih službenika policijske stanice Laktaši.

Video snimka na kojoj se vidi mladić i radnik benzinske pumpe objavljen je 27. listopada. V.T. (44) i D.K. (30) iz Laktaša uhićeni su u nedjelju zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštenog snimanja, te su danas pušteni na slobodu. V.T. se tereti da je snimio sporni video, a D.K. da ga je dijelio na društvenim mrežama.

Na snimci se vidi kako 44-godišnjak ismijava mladića dok ispunjava prijavu za posao na pumpi. Ubrzo nakon što je objavljena, snimka je postala viralna, piše RTL-ov Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari