NESLUŽBENO

PROCURIO ISKAZ Jezive riječi maloljetnog ubojice: ‘Uživao sam dok sam slušao vriske. Htio sam se vratiti i…’

Photo: Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL

Izvor Kurira tvrdi da je dječak bez trunke empatije prema žrtvama govorio o tome da je dugo pripremao zločin

“Žao mi što nisam ubio sve učenike sa popisa! Htio sam se vratiti i sve ih ubiti, ali mi je u dvorištu ispao ruksak s Molotovljevim koktelima i nisam uspio”, navodno je rekao u razgovoru s radnicima Centra za socijalni rad (CZSR) dječak koji je osumnjičen za najgori masakr u Srbiji, neslužbeno doznaje Kurir.

Naime, učenik sedmog razreda Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu, u srijedu u 8.40 sati ušao je u školu naoružan pištoljima i Molotovljevim koktelima. Ubio je školskog čuvara i osmero učenika (sedam djevojčica i jednog dječaka), a šestoro djece i nastavnicu povijesti je ranio.

Dječak je zatim sam pozvao policiju iz školskog dvorišta, predstavio se imenom i prezimenom te rekao šta je napravio. “Ja sam psihopat, morao sam se smiriti”, izgovorio je.

Izvor Kurira tvrdi da je dječak bez trunke empatije prema žrtvama govorio o tome da je dugo pripremao zločin i kako je razradio plan, zbog čega su radnici CZSR-a bili zaprepašteni. Dodao je da je posebno jezivo bilo kada je dječak izgovorio “da mu ni najmanje nije žao ubijenih prijatelja”.

“Uživao sam dok sam slušao njihove vriske. Meni je žao što nisam pobio sve ljude sa spiska, ali kada sam izašao u dvorište da promijenim šaržer, ispao mi je ruksak sa Molotovljevim koktelima, a njih sam želio baciti kako policija ne bi mogla ući u školu dok ne završim započeto. Onda sam se uspaničio i shvatio sam da je najbolje da pozovem policiju. Spustio sam pištolj i pozvao”, navodno je detaljno opisao zločin.

Radnike CZSR-a je posebno šokiralo tijekom razgovora s maloljetnikom to što je on praktično priznao da je na neki način uživao u zločinu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari