PRONAĐEN U ZAGREBU

Pronađen mladić (26) koji je u trgovini na Belvederu nožem prijetio dvjema djelatnicima i ukrao 800 eura

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija 26-godišnjaka sumnjiči da je u riječkoj trgovini zaprijetio oštrim predmetom dvjema djelatnicama te pri tome otuđio oko 800 eura, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Riječ je o muškarcu koji je 26. rujna ove godine u trgovini na području Belvedera u Rijeci zaprijetio oštrim predmetom dvjema djelatnicama te pri tome otuđio oko 800 eura iz blagajne. Tako je materijalno oštetio tvrtku iz Šibensko-kninske županije.

Temeljem raspisane potrage osumnjičenik je prošli tjedan pronađen na području Zagreba i uhićen. Pod osnovanom sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela, 26-godišnjak je po završetku istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari