Provaljivali na Podmurvicama, Kukuljanovu, Klenovici. Uhićeni su!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Trojica hrvatskih državljana sumnjiče se za počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem

Policijski službenici I. i II. policijske postaje Rijeka, kao i Policijske postaje Crikvenica, proveli su kriminalistička istraživanja nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 26, 35 i 41 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Policija 35-godišnjaka sumnjiči da je 29. srpnja provalio u stan na području Podmurvica u Rijeci te pritom otuđio nekoliko različitih predmeta.

Za 41-godišnjeg osumnjičenika je utvrđeno da je 28. srpnja provalio u skladište trgovačke tvrtke na području Kukuljanova iz kojeg je otuđio metalne cijevi, dok je 26-godišnjak osumnjičen za počinjenje teške krađe u pokušaju u trgovinu na području Klenovice tijekom 29/30. srpnja.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na par tisuća kuna, a oštećena su dva trgovačka društva te hrvatska državljanka.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, trojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari