NOĆNA MORA VOZAČA

Puljaninu lopovi na Trsatu ukrali felge s Alfe; Nekoliko Riječana odmah se javilo za pomoć sa svojim auto-dijelovima!

Foto: Facebook/I.B./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Krađa se dogodila na označenom parkiralištu studentskog kampusa na Trsatu

Veliku neugodnost ovoga vikenda doživio je Puljanin koji je posjetio prijatelje u Rijeci.

Kako javljaju članovi facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica, netko mu je na označenom parkiralištu studentskog kampusa na Trsatu otuđio felge s vozila Alfa Romeo.

Vozilo je bilo parkirano na nešto udaljenijem, rubnom dijelu parkirališta, no neki članovi rečene facebook grupe smatraju kako je cijelo područje kampusa na Trsatu pokriveno nadzornim kamerama i da policija ne bi trebala imati prevelikih problema u uočavanju tragova na snimkama video-nadzora.

Oštećeni Puljanin zbog ove krađe našao se iznenada u velikom problemu – ne samo da je pretrpio znatnu materijalnu štetu nego je njegovo vozilo onesposobljeno za vožnju.

Ipak, i u nesreći ima sreće odnosno dobrih ljudi koji su spremni pomoći i u najnezgodnijim trenucima. Vidjevši objavu u facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica, nekoliko Riječana bez prevelikog razmišljanja odmah je ponudilo pomoć.

“Ako mu treba posudit felge imam, ja sam blizu kampusa”, napisao je oštećenome jedan Riječanin.

“Ja mu poklanjam 15 alu da ima sta stavit da moze da se vozi ako nije rijesio ili ako nema druge felge …”, dodao je drugi.

A treći je napisao: “Ako ti mogu pomoc ja ti poklonim alu felge 15 od alfe orginal …. nazovi 0……….0. Imaju gume na njima malo losije, na Banderovu sam….”.

U ovoj nevolji, lijepo je znati da ipak ima itekako puno vozačke solidarnosti odnosno Riječana koji su spremni pomoći. Također, na ovome primjeru možda se najbolje vidjelo koliko facebook grupe poput Problemi u prometu Rijeka i okolica mogu biti korisne za što brže rješavanje velikih problema vozača.

Bravo za sve – osim za lopove!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari