UKUPNO 3 NESREĆE U DANU

RAB Državljanin Njemačke prebrzo vozio moped i zabio se u metalni stup javne rasvjete… Nastradao je i putnik koji je bio s njim

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svi ozlijeđeni prevezeni su u KBC Rijeka radi daljnjeg pružanja liječničke pomoći, izvijestila je policija.

Jučer su se u dogodile tri prometne nesreće u kojima je pet osoba teško ozlijeđeno.

Prva nesreća dogodila se oko 3,50 sati na području otoka Raba. Naime, 48-godišnji državljanin Njemačke je upravljajući mopedom uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u metalni stup javne rasvjete. Nakon udara s mopeda su pali vozač i 49-godišnji putnik, državljanin Poljske.

U popodnevnim satima, oko 14,40 sati, na području Lovrana dogodila se prometna nesreća na način da je 46-godišnji motociklist, koji nije koristio zaštitnu kacigu, izgubio nadzor nad motociklom i udario u zaštitnu ogradu nakon čega je došlo do pada vozača i motocikla na kolnik.

Jučer oko 14,55 sati na području Crikvenice došlo je do prometne nesreće na način da je 45-godišnja vozačica upravljajući osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka prešla preko središnje neisprekidane linije na kolniku i udarila u osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobile su vozačice i putnica u osobnom vozilu zagrebačkih registracijskih oznaka, dok je državljanin Sjeverne Makedonije lakše ozlijeđen.

Svi ozlijeđeni prevezeni su u KBC Rijeka radi daljnjeg pružanja liječničke pomoći.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari