GROZNO

”Radnici” na području PGŽ uzimaju novac a ne izvrše radove; Oštećene su dvije ženske osobe…

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Počinjenim kaznenim djelima oštećene su hrvatske državljanke za oko 39 000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskih državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Spomenuti se sumnjiči da s 54-godišnjom hrvatskom državljankom dogovorio radove na vikend kući na području Vrbovskog za što mu je isplatila predujam da bi nakon toga osumnjičenik obustavio radove te na njeno traženje nije vratio primljeni novac.

Isto tako, zbog sumnje u počinjenje istog kaznenog djela, policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Oštećena 61-godišnja državljanka je početkom lipnja ove godine angažirala osumnjičenog 41-godišnjaka za građevinske radove u stanu u Kostreni za što mu je isplatila dogovoreni novčani iznos. Osumnjičeni nije do kraja dovršio navedene radove te se oštećenoj prestao javljati na telefon.

Počinjenim kaznenim djelima oštećene su hrvatske državljanke za oko 39 000 kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari