TEŠKE TJELESNE OZLIJEDE

Radnika prignječio betonski zid na gradilištu na riječkom području. Odgovorni će kazneno odgovarati

Ilustracija: Fotografija ne prikazuje opisaqni dogođaj, osobe na fotografiji nisu uključene u opisani događaj. Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, stoji u izviješću policije.

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko – goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 31 i 35 godina zbog sumnje u počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti u svezi s  kaznenim djelom opasnog izvođenja građevinskih radova.

“Spomenuti su u ožujku ove godine u svojstvu odgovornih osoba na jednom od gradilišta na području Rijeke postupali u suprotnosti s odredbama Zakona o zaštiti na radu.  Naime, osumnjičenici su izvodili građevinske radove bez prethodne konzultacije i odobrenja predstavnika projektanata te je došlo je do pucanja dijela betonskog segmenta i sajli uslijed čega su spomenutom radniku nanijete teške tjelesne ozlijede.”, izvijestili su iz policije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari