RASKINUT „KOKAINSKI LANAC“ U Rijeci privedeno sedam osoba zbog dilanja i zlouporabe droge

Sumnja se da je 31-godišnji hrvatski državljanin od lipnja prošle do lipnja ove godine nabavljao drogu kokain i dalje je prodavao drugima

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci te u suradnji s nadležnim ustrojstvenim jedinicama proveli su opsežno kriminalističko istraživanje nad sedmero hrvatskih državljana u dobi od 25 do 51 godine zbog više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, izvijestili su danas poslijepodne iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Sumnja se da je 31-godišnji hrvatski državljanin od lipnja prošle do lipnja ove godine nabavljao drogu kokain od dvojice hrvatskih državljana, a isto tako se sumnjiči za prodaju droge i organiziranje preostalih četvero osumnjičenika za preprodaju droge drugim osobama ili posredovanje pri kupnji droge.

Tako su u spomenutom razdoblju na području Rijeke i okolnih mjesta u više navrata neovlašteno prodali najmanje 500 grama kokaina.

Svi osumnjičeni su kazneno prijavljeni za više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok je jedan od njih prijavljen i za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.

U dogovoru sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci svi su predani pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari