DRAMA U PULI: Otac skočio za sinom u more, djelatnici Hitne se bore za život muškarca

Foto: Ilustracija

Ljude u moru su uočili djelatnici obližnjeg ugostiteljskog objekta koji su pozvali pomoć.

Centar 112 je dobio u četvrtak u 12.18 sati dojavu da je dvoje ljudi palo u more u Gortanovoj ulici u Puli, te kako postoji opasnost da će ih valovi razbiti o stijene.

Regional Express javlja da su u more pali muškarac i njegov sin star desetak godina te da su obojicu izvukli na obalu. Regional Express piše i da se djelatnici Hitne bore za život muškarca.

Ljude u moru su uočili djelatnici obližnjeg ugostiteljskog objekta koji su pozvali pomoć.

Regional Express doznajemo da je otac nakon  dugotrajne intervencije Hitne medicinske pomoći ipak  spašen. Nakon uspješne reanimacije koja je potrajala preko 30 minuta utopljenik je vozilom hitno transportiran u Opću bolnicu Pula. Riječ je o stranim državljanima iz Srbije, dječaku od oko 12 godina i njegovom ocu u tridesetim godima.

Do nesreće je došlo kad je dječak unatoč nepogodnim uvjetima za kupanje  skočio u more, a reagirao je njegov otac kad je vidio da dječaka more valja i da se napio vode. Dječak je u nekoliko navrata pokušao izaći iz mora ali nije uspjevao, nakon čega je u more skočio otac koji je uspio izvući dijete. Međutim, zbog ogromnih valova potom otac nije uspio izaći iz mora…

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari